PHI is een van de gespecialiseerde voetbal producenten in Europa. Wij produceren kwaliteits ballen die hand-gesticked worden in Pakistan en India, maar ook promotionele ballen die machine-gesticked worden in China. Afhankelijk van uw behoefte, wordt uw voetbal in een van onze fabrieken in Azie of het Verre Oosten geproduceerd. PHI heeft in de loop der jaren, een diepgaand onderzoek gedaan op het gebied van voetbalproducties, waardoor de kwaliteit is verbeterd en we nieuwe materialen en ontwerpen hebben kunnen ontwikkelen.
Dus of het nu om ballen voor promotie, retro of officiële trainings- of wedstrijdballen gaat, wij produceren ze allemaal.

We hebben een verscheidenheid aan materialen, zoals PVC, PU-PVC, PU, TPU, met of zonder EVA foam, met verschillende uiterlijke kenmerken zoals metalic, carbon, mat of gewoon glanzend. Dus aan nagenoeg al uw eisen kan voldaan worden. Al onze ballen zijn Phthalates-vrij en voldoen aan de Europese normen. Onze ballen worden door volwassenen geproduceerd, dus er komt geen kinderarbeid aan te pas. Wij zien hier uiteraard streng op toe. In de volksmond wordt er nog steeds gesproken over “leren” ballen. De echt lederen ballen worden inmiddels niet meer geproduceerd, omdat leer veel vocht opneemt waardoor de bal te zwaar wordt om goed mee te spelen. Tegenwoordig worden er alleen nog kunst-lederen ballen geproduceerd. Deze ballen zijn eenvoudiger te produceren, nagenoeg net zo sterk en natuurlijk voordeliger qua prijs. Door de geringe minimale afnamehoeveelheid, zijn wij in staat nagenoeg alle klanten, zowel groot als klein, te bedienen. De minimale afname bedraagt namelijk maar 100 stuks per stijl, dus schroom niet om contact met ons op te nemen voor kleine aantallen voetballen.

Onze recente introductie van full colour fotoballen onder licentie van Nike / KNVB, met foto’s van de spelers van het Nederlands Elftal is een groot succes geweest. Deze speciale ballen kunnen natuurlijk ook met uw club of team foto gemaakt worden. De minimale afname voor deze full colour fotoballen, bedraagt 500 stuks per stijl.

Direct aanvragen
Vorige