Sleutelhangers zijn verkrijgbaar in diverse materialen, vormen en formaten.
Ze worden veelal gebruikt als reclame artikel of give-away.

PVC sleutelhangers worden vervaardigd uit zacht PVC Rubber, waardoor ze in bijna elke vorm en maat gemaakt kunnen worden en andere objecten niet beschadigen. Wij kunnen uw ontwerp in 2D of 3D uitvoeren, waarbij de kleuren naast of in reliëf op elkaar liggen voor een verrassend mooi effect. Tevens zijn er full 3D ontwerpen mogelijk waarbij het ontwerp rondom gevormd wordt. Er zijn diverse ringetjes als bevestiging verkrijgbaar.

Metalen sleutelhangers worden uit diverse materialen en processen vervaardigd. Per ontwerp kijken we welk materiaal en productieproces de beste oplossing biedt. Er zijn tal van mogelijkheden en er zijn diverse ringetjes als bevestiging verkrijgbaar.

Geborduurde sleutelhangers zijn vervaardigd uit een polyester twill ondergrond waarop uw logo of tekst geborduurd wordt. Er zijn veel verschillende kleuren garen beschikbaar, zodat er schitterende kleurcombinaties gemaakt kunnen worden.

EVA sleutelhangers blijven drijven op het water. Daarom worden ze veel gebruikt in de watersport. EVA materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren en het kan uitstekend bedrukt worden met uw logo of tekst. Nagnoeg alle vormen en formaten zijn mogelijk.

PU Foam sleutelhangers worden vervaardigd uit anti-stress materiaal. Dit materiaal is zacht, waardoor er in geknepen kan worden. Dit materiaal is perfect voor full 3D ontwerpen in eigen vorm en formaat en kan uiteraard voorzien worden van uw logo.

Winkelwagenmuntjes worden zeer veel gebruikt als give-away. Deze metalen muntjes kunnen aan beide zijden voorzien worden van uw logo en zijn in 3 formaten verkrijgbaar: Als “50-eurocent muntje”, als “euromuntje” en als combinatie van 50 eurocent en euro muntje. De muntjes kunnen ingestanst worden met uw logo, waarna het logo met inkt wordt ingekleurd. De muntjes kunnen ook bedrukt worden, waarna ze worden afgewerkt met een krasvaste coating. De muntjes worden geleverd met een sleutelring en karabijnhaakje.

Direct aanvragen
Vorige