Corporate Gifts is een relatief veel voorkomende public relations strategie. Deze veelal wat luxere geschenken worden weggegeven aan een zakenrelatie, als blijk van waardering voor de inspanningen van de ontvanger. Er zijn erg veel verschillende geschenken verkrijgbaar, die kunnen worden voorzien van uw logo of tekst. Afhankelijk van het doel of onderwerp, selecteren wij voor u enkele passende Gifts, die uw zakenrelatie zeer zal waarderen. Het weerspiegelt uw bedrijf merk en imago. Indien goed gebruikt, geven dit soort gifts de onderneming een waardevol middel ter versterking van de relatie met haar belangrijkste klanten en medewerkers. Tevens creeërt het goodwill, zet het aan tot nieuwe relaties en promoot het uw bedrijf.

Awards
Middels corporate gifts beloon en erken je je zakenrelatie als een belangrijke troef binnen het desbetreffende bedrijf. Het ontvangen van een relatiegeschenk, geeft de ontvanger een gevoel van belang, motivatie en dankbaarheid. Dit heeft betrekking op dealers, leveranciers, klanten en zelfs medewerkers. We hebben diverse gifts beschikbaar, zij het gemaakt van kristal, glas, metaal, hout, steen, of ander materiaal. Nagenoeg alle gifts zijn zelfs te personaliseren.

Bedrijfskleding en op maat gemaakte textielproducten
We weten dat bedrijfskleding trendy moet zijn, passend bij uw merk en wensen. Het is een beproefde en succesvolle manier van het bevorderen van uw identiteit. Of het nu gaat om de aankleding van uw personeel op beurzen en seminars, dagelijkse werkkleding, een mooie gift bij bedrijfsevenementen, corporate golfdagen, vrijwilligers events, of andere relatiedagen, wij zorgen ervoor dat u er stralend bij loopt.

Tassen en koffers
Mensen hebben laptops of iPad’s, mensen reizen en nemen hun waardevolle bezittingen tegenwoordig overal mee naar toe. Dit biedt goede kansen om een bijbehorende tas aan te bieden, inclusief borduring, bedrukking of embossing. We hebben allerlei soorten tassen beschikbaar, zoals laptop tassen, akte tassen, backpacks, iPad covers, zowel in polyester als leder. Daarnaast hebben we diverse portefeuilles en portemonnees beschikbaar.

Conference & Exhibition
De industrie komt steeds op de proppen met nieuwe, innovatieve ideeën om uw boodschap over te brengen. Het bereik van een relatiegeschenk, incentive of promotioneel idee, groeit gestaag en wordt steeds interessanter. Er is geen budget dat niet beantwoord kan worden. The sky is the limit.

Bureau en kantoor
Om uw bedrijfslogo zichtbaar op de bureau’s van uw huidige en potentiële klanten te krijgen, hebben we een breed scala aan promotionele memoblokjes, muismatjes, visitekaarthouders, schrijfblokken, notietieboekjes, agenda’s en kalenders beschikbaar, alsmede kwaliteits pennen van Cross, Waterman of Prodir.

Sport
Sport speelt een grote rol in ons leven. PHI is actief binnen een groot deel van de voetbalmerchandising in Europa. Maar PHI heeft ook zijn specialisatie in de sport industrie betreffende luxe relatiegeschenken. Of het nu om een op maat gemaakte gadget voor directieleden gaat, om een zakengeschenk voor een toonaangevende voetbalclub, of een eenvoudiger fan product, PHI breidt haar dienstverlening uit door met u mee te denken. Samen creeëren we innovatieve ideeën voor een sportief relatiegeschenk.

Zomer artikelen
Wij hebben een uitgebreid assortiment van relatiegeschenken voor de zomer periode. Om uw product aan het strand te zien, kunt u kiezen voor bijv. frisbees, vliegers, parasols, caps of ballen. Ook opblaasbare artikelen zoals een strandbal, luchtbed, zwemring of zwembandjes zijn populair. Of wat dacht u van een zonnebril in uw eigen kleuren en logo? Naast deze low-budget items, hebben we ook een hoger segment beschikbaar, waaronder barbecues en picknick producten die voorzien kunnen worden van uw eigen branding.

Zakelijk accessoires
Een van de meest populaire producten is nog altijd de USB stick. Het is een functioneel, praktisch en zeer effectief product voor het promoten van uw bedrijf. Ook luxe pennen zijn klassieke zakelijke relatiegeschenken.

Direct aanvragen
Vorige