Lanyards, ook wel keycords genoemd, worden tijdens evenementen veelvuldig gebruikt om toegangspasjes aan te hangen, maar zijn ook razend populair als reclame artikel of give-away. Onze lanyards zijn all-over te bedrukken, waardoor er meer dan voldoende ruimte is om uw boodschap over te brengen.

Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar:

De tube weave uitvoering wordt gebruikt voor 12mm brede lanyards, waarbij het ontwerp aan beide zijden bedrukt kan worden, middels zeefdruk.

De plain weave uitvoering wordt gebruikt voor 15mm, 20mm, 25mm en 30mm brede lanyards, waarbij het ontwerp aan beide zijden bedrukt kan worden, middels zeefdruk.

De geweven uitvoering wordt gebruikt voor 20mm, 25mm en 30mm brede lanyards, waarbij het ontwerp aan 1 zijde kan worden ingeweven. Het logo aan de achterzijde is dan diapositief.

De sublimatie uitvoering wordt gebruikt voor 15mm, 20mm, 25mm en 30mm brede lanyards, waarbij het ontwerp aan beide zijden full colour (CMYK) bedrukt kan worden.

Wij hebben natuurlijk ook milieuvriendelijke lanyards beschikbaar. Deze lanyards zijn vervaardigd uit maïszetmeel, bamboe of 100% gerecycled polyester. Deze lanyards kunnen worden gebruikt voor 15mm, 20mm, 25mm en 30mm brede lanyards, waarbij het ontwerp aan beide zijden bedrukt kan worden, middels zeefdruk.

Uiteraard produceren wij ook kofferriemen en dierenriemen. Deze kunnen dubbelzijdig bedrukt worden, middels zeefdruk, maar we kunnen uw ontwerp ook inweven.

Onze lanyards kunnen worden voorzien van een veiligheidsluiting in de nek, een releasebuckle om de sleutels los te koppelen en een karabijnhaakje of clipje. Uiteraard kunnen we badgehouders in elk gewenst formaat bijleveren. Alhoewel de meeste gebruikte lanyards 20m of 25mm breed zijn, zijn er ook andere formaten verkrijgbaar: 10mm, 12mm, 15mm, 20mm, 25mm en zelfs 30mm breed. De lengte van lanyards is doorgaans ca. 45cm. Kofferriemen zijn 50mm breed en 180cm lang en voorzien van verstelbare clips, zodat de kofferriem in lengte verstelbaar is. We kunnen kofferriemen ook voorzien van een cijferslot.

Direct aanvragen
Vorige