Wij bieden top kwaliteit geborduurde emblemen, geweven emblemen, chenille emblemen, rubber emblemen en metalen badges. Wij zetten uw eigen ontwerp of idee graag om in een prachtig embleem. Heeft u al wel een idee, maar nog geen ontwerp? Geen probleem! Onze designers staan voor u klaar om uw ideeën te digitaliseren. Volledige toewijding en voortdurende innovatie zorgen voor de beste kwaliteit op maat gemaakte emblemen. Nagenoeg elk gewenst formaat is mogelijk.

Geborduurde emblemen worden veelal gebruikt om op kleding te assembleren. Afhankelijk van het ontwerp, wordt gekozen voor een borduring op een twill (polyester ondergrond) of een 100% borduring. Door het gebruik van verschillende garenkleuren, kunnen prachtige borduuremblemen gemaakt worden. Al onze borduuremblemen worden netjes afgewerkt met een dik gestikte cordonrand of een dunne, platte gestikte rand. De achterzijde van onze geborduurde emblemen kan voorzien worden van een lijmlaag, zodat het embleem op kleding geperst kan worden. Ook kunnen we de achterzijde voorzien van klittenband.

Geweven emblemen worden ook veel gebruikt om op kleding te assembleren. In tegenstelling tot borduuremblemen, gebruiken we bij geweven emblemen dunnere garen, waardoor het embleem een fijne, gladde structuur krijgt. Geweven emblemen zijn uitstekend geschikt voor gedetailleerde ontwerpen. Ook de geweven emblemen worden voorzien van een dik gestikte cordonrand of een dunne, platte gestikte rand. De achterzijde van onze geweven emblemen kan voorzien worden van een lijmlaag, zodat het embleem op kleding geperst kan worden. Ook kunnen we de achterzijde voorzien van klittenband.

Chenille emblemen worden veel gebruikt op kinderkleding. De manier van borduren is zeer uniek en lijkt meer op een gebreid embleem. Uw ontwerp wordt op een ondergrond van zacht vilt gebreid, waarna het vilt in vorm wordt uitgesneden. Daarna kan het eenvoudig op kleding genaaid worden.

Rubber emblemen worden steeds vaker gebruikt op kleding. Het is een hippe manier om uw logo op kleding te presenteren. Uw logo wordt vervaardigd uit soft PVC rubber of siliconen en kan in nagenoeg iedere vorm worden uitgesneden. Doordat we de rand van het embleem voorzien van een sticknaadje (inkeping), kan het embleem eenvoudig op kleding gestickt worden.

Metalen badges worden veelal gebruikt door de standbemanning op beurzen. De zgn. naambadges kunnen worden voorzien van uw logo en worden gegraveerd met persoonsnaam en/of functie. Deze naambadges worden vervaardigd uit aluminium en kunnen daardoor in nagenoeg iedere vorm gestanst worden. Om het geheel een luxe uitstraling te geven én om de bedrukking te beschermen, kunnen de badges voorzien worden van doming. Dit is een transparante harslaag, welke over de badge gegoten wordt. Er zijn diverse attachments beschikbaar, zoals een juweliersspeld, clip-pin of magneet.

Direct aanvragen
Vorige