Custom made textiel

Wanneer u uw merk verder in de markt wilt brengen, zijn op maat gemaakte textielproducten een must. Wij beschikken over eigen (!) textiel fabrieken in India, waar onze specialisten op maat gemaakte textielproducten en branding produceren. Wij bieden een interessante kledinglijn en beschikken over een aantal geavanceerde productie-technieken en bieden u een aantrekkelijke minimale bestelhoeveelheid. Ons assortiment bestaat uit T-shirts in 100% katoen, met een keuze uit gekamde of biologische kwaliteit. Polo shirts zijn verkrijgbaar in katoen of polyester/katoen met enzym of bio wash. Sweatshirts zijn verkrijgbaar in 100% katoen of een mix van polyester/katoen. T-shirts hebben een minimale bestelhoeveelheid van 500 stuks, Polo shirts 300 stuks, Sweaters en Track Jacket (met of zonder capuchon) zijn al te bestellen vanaf 250 stuks in uw eigen kleur en style.

Een breed scala aan stoffen is altijd beschikbaar. Wij produceren alle textiel custom made, dus naar wens en ontwerp van de klant, zelfs in eigen PMS kleuren. Er zijn verschillende mogelijkheden om in uw behoeften te kunnen voldoen. Of het nu gaat om heat-transfer bedrukkingen, discharge prints of enige vorm van high-density applicaties, we doen het allemaal in eigen beheer, inclusief kwaliteitscontole.

Technische producten zoals bodywarmers, jassen en uniformen, produceren wij al enkele jaren in samenwerking met gerenommeerde fabrieken in China. Al onze textiel producten voldoen aan de kwaliteitsnormen, zoals die door SGS zijn opgesteld.

Onze ontwerpers staan ​​klaar om u te helpen bij het maken van een origineel ontwerp. Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over alle mogelijkheden, zodat u een op maat gemaakt product krijgt, dat past bij uw branding.

Sportkleding

PHI heeft een breed scala aan sportkleding, namelijk T-shirts in dry fit polyester en 100% katoen, sweatshirts, sweatvesten, hooded sweats, 100% katoen of polyester mix polo pique, poly / katoenen jasjes en verschillende soorten sportjassen. Bio-katoen is een van onze specialiteiten. De meeste kledingstukken...

MEER

Bedrijfskleding

Wij ontwerpen en produceren uniformen voor veel gerenommeerde bedrijven in Europa zoals Mercure hotels, Mitsubishi, Heineken, en Aldi. Naast “gewone” kleding produceren wij ook jassen van technologisch materiaal, bodywarmers, broeken en shorts.

MEER

Casual kleding

Casual kleding is een integraal onderdeel van onze textiel collectie. Wij produceren casual kleding voor veel klanten op het gebied van sport, mode en promotie. Onze designers volgen voortdurend de nieuwe trends en gebruiken hun kennis en ervaring om u goed te kunnen adviseren.

MEER

Nachtkleding

Een van onze specialiteiten is nachtkleding, wij hebben jarenlange expertise op dit gebied. We zijn continu bezig met het comfort van de kleding en introduceren regelmatig nieuwe stoffen. We kunnen tevens speciale wasbeurten toepassen voor kinderen; antiallergie of biowash.

MEER

Babykleding

Dit is een zeer specifiek artikel in onze collectie. Gezien de eisen op het gebied van veiligheid, de speciale kleurstoffen en de speciale behandeling van de stof. Naast het comfort van het dragen van al onze kleren, houden wij onze klanten op de hoogte...

MEER